Work@Forque

‘job opportunities, but not for the faint of heart’

Wij zijn op zoek naar gedreven, bevlogen en getalenteerde nieuwe collega´s ter versterking van ons team. Naar mensen die begrijpen dat er meer komt kijken bij een verandering dan een goed advies. We zoeken zowel junior als senior consultants die analytisch sterk zijn, mensen-mensen zijn en het leuk vinden om samen te werken. Hoe je in het leven staat is belangrijker dan je opleiding.

Teamsfeer
Wij werken met veel plezier en vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Elke maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar scherpen te houden en de stand van zaken door te nemen.

Resultaat realiseren
We zijn trots dat onze klanten ons waarderen met een 8,1. Ons team bestaat uit gemotiveerde en geïnspireerde professionals die graag op een resultaatgerichte wijze actief zijn bij klanten. Wij stellen ons proactief op en zijn bereid tot het uiterste in te spannen om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te realiseren. 

Vacatures